L’amor és la resposta
quina és la teva pregunta?

L’amor és la resposta
quina és la teva pregunta?

Menjar 100% ecològic
vegetarià i vegà.
Apte per a totes les edats.

Cor & mans & cap

Amb l’ètica,
afavorim la salut.
Amb l’ecologia,
preservem la bellesa.

Menjar 100% ecològic
vegetarià i vegà.
Apte per a totes les edats.

Cor & mans & cap

Amb l’ètica,
afavorim la salut.
Amb l’ecologia,
preservem la bellesa.

Servei de dinars
de 12 a 16 i sopars molt prest

La convivència.
El plaer de gaudir un menjar
en un entorn agradable,
asseure’s a la taula sense presses
i descobrir les virtuts
del menjar sa.

DE LA TERRA
A LA TAULA

Atenció Plena

D’on venen els aliments?
Qui els produeixen?
Com es cuinen?

Oferim a la comunitat
una alimentació conscient a cada pas,
des de la terra a la cuina i a la taula.

El nostre menjar
ve de la naturalesa,
d’una xarxa de pagesos,
artesans i productors,
majorment locals,
que conreen, treballen i produeixen
aliments amb ètica i bones arts.

Cuinem
amb un mínim d’elements
i operacions,
amb respecte, imaginació
i humilitat.

Que els aliments
siguin vegetarians, biològics i locals
és un procés que ens
esforcem a secundar i respectar.

Mouna, silenci en sànscrit,
proposa «escapar»
de la dieta moderna,
producte dels monocultius
de l’agricultura industrial,
per a cuinar
aliments de temporada
que nodreixen el cos i l’esperit.

El menjar és medicina
i font de nutrició.
Els aliments no són
un mer producte comercial,
sinó una font de vida
i un do sagrat de la Terra.

Menjar sense paranys

lliure 
d’additius, pesticides, fertilitzants químics,
manipulació genetica, radiacions,
productes farmacèutics

sense
sucres afegits,
ni sals refinades.

Que els aliments
siguin vegetarians, biològics i locals
és un procés que ens
esforcem a secundar i respectar

Mouna, silenci en sànscrit,
proposa «escapar»
de la dieta moderna,
producte dels monocultius
de l’agricultura industrial,
per a cuinar
aliments de temporada
que nodreixen el cos i l’esperit.

El menjar és medicina
i font de nutrició.
Els aliments no són
un mer producte comercial,
sinó una font de vida
i un do sagrat de la Terra.

Menjar sense paranys

lliure 
d’additius, pesticides, fertilitzants químics,
manipulació genetica, radiacions,
productes farmacèutics

sense
sucres afegits,
ni sals refinades.

REVERÈNCIA CAP A LA VIDA

Reverenciem la vida, 
la naturalesa
i tots els éssers que l’habiten.

En el nostre menjar veiem el sol,
la terra, la mar, els núvols,
la pluja i un altre molts fenòmens
incloent el meravellós treball
dels pagesos, artesans i cuiners.

Tot està interconnectat,
interdependent.
Tots estem relacionats.
Tots estem fets de terra,
aire, aigua i espai.

Cadascun de nosaltres
és un univers en miniatura,
un microcosmos del macrocosmos.
Els humans i la naturalesa
som un.
I el planeta la nostra llar.

 

REVERÈNCIA CAP A LA VIDA

Reverenciem la vida, 
la naturalesa
i tots els éssers que l’habiten.

En el nostre menjar veiem el sol,
la terra, la mar, els núvols,
la pluja i un altre molts fenòmens
incloent el meravellós treball
dels pagesos, artesans i cuiners.

Tot està interconnectat,
interdependent.
Tots estem relacionats.
Tots estem fets de terra,
aire, aigua i espai.

Cadascun de nosaltres
és un univers en miniatura,
un microcosmos del macrocosmos.
Els humans i la naturalesa
som un.
I el planeta la nostra llar.

 

“La nostra experiència
ens ha ensenyat
que els sistemes 
d’aliments biològics,
locals i biodiversos
proporcionen aliments
saludables per a tots
i al mateix temps
regeneren el sòl, l’aigua
i la biodiversitat”.

Vandana Shiva &
Semillas de Libertad

ELS CUCS

Sense el cuc de terra
no hi hauria menjada en la nostra taula.

El cuc de terra
treballa dia i nit
sense lliurar els caps de setmana,
sense vacances i sense salari.

Darwin desenvolupo la seva teoria
de l’evolució mitjançant l’estudi
dels cucs de terra,
així que estarem agraïts.

Llarga vida als cucs de terra!
 

“La nostra experiència
ens ha ensenyatque els sistemes 
d’aliments biològics,
locals i biodiversos
proporcionen aliments
saludables per a tots
i al mateix temps
regeneren el sòl, l’aigua
i la biodiversitat”.

Vandana Shiva
& Semillas de Libertad

ELS CUCS

Sense el cuc de terra
no hi hauria menjada en la nostra taula.

El cuc de terra
treballa dia i nit
sense lliurar els caps de setmana,
sense vacances i sense salari.

Darwin desenvolupo la seva teoria
de l’evolució mitjançant l’estudi
dels cucs de terra,
així que estarem agraïts.

Llarga vida als cucs de terra!

 

En Mouna
l’alimentació
és vegetariana-vegana. 
Creiem que
la compassió
pels animals
desenvolupa compassió
en els nostres cors
pels éssers humans
i per tots
els éssers vius.

Dels 100 elements
que necessitem
per a estar sans,
gairebé tots estan
en el regne vegetall

En Mouna
l’alimentació
és vegetariana-vegana. 
Creiem que
la compassió
pels animals
desenvolupa compassió
en els nostres cors
pels éssers humans
i per tots
els éssers vius.

Dels 100 elements
que necessitem
per a estar sans,
gairebé tots estan
en el regne vegetall

En un casal de principis del segle XX, en les antigues drassanes de Palma, Mouna, cuina artesana i Espai Buit, lloc de trobades, s'uneixen en un propòsit comú; que diferents veus i expressions ens enriqueixin com a éssers humans.

Espai Buit és un lloc per a la divulgació de diverses savieses, on compartir el coneixement. És un espai per a viure el creixement propi i col·lectiu, l'intercanvi de sabers que ens reuneixin entorn de l'autoconeixement, la cultura i l'espiritualitat. Des del buit tot es manifesta, tot ÉS

En un casal de principis del segle XX, en les antigues drassanes de Palma, Mouna, cuina artesana i Espai Buit, lloc de trobades, s'uneixen en un propòsit comú; que diferents veus i expressions ens enriqueixin com a éssers humans.

Espai Buit és un lloc per a la divulgació de diverses savieses, on compartir el coneixement. És un espai per a viure el creixement propi i col·lectiu, l'intercanvi de sabers que ens reuneixin entorn de l'autoconeixement, la cultura i l'espiritualitat. Des del buit tot es manifesta, tot ÉS

Horaris:

DINARS de 12:00 a 16:00
El restaurant tanca a les 19:00

Tancats
dimarts i dimecres

Horaris:

DINARS de 12:00 a 16:00
El restaurant tanca a les 19:00

Tancats
dimarts i dimecres